• Mekanisk hoppefrø
    Mekanisk hoppefrø

Mekanisk hoppefrø

25,00 DKK

Sjov mekanisk frø i metal der bevæger sig når man trækker den op. Mange bedste - og oldeforældre vil med sikkerhed nikke genkendende til denne type legetøj, som var svært populært i første del af det 20. århundrede.

Produktion af bliklegetøj startede i midten af 1800-tallet og bestod af tynde udstansede stålplader dækket med tinfolie. Senere blevet meget af legetøjet udstyret med optræk, så det kunne bevæge sig. Legetøjet blev oprindeligt håndmalet, men omkring 1880 blev det muligt lave farvetryk direkte på metalarkene.

Frøen er først og fremmest til pynt, som passer fint som et stykke sjovt kitsch, som er dekorativt og sætter samtaler i gang, men er ikke egnet til børn under 14 år og at bruge den som legetøj, er på eget ansvar.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37802
Periode: Nyere tid
Materiale: Metal
Målgruppe: Voksne
Mål (BxHxD) i cm.: 5 x 7,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer