• Mini Oseberg Vikingeskib
    Mini Oseberg Vikingeskib

Mini Oseberg Vikingeskib

169,00 DKK

Samlesættet Mini Oseberg-skibet er en kopi af et vikingeskib fra ca. 800-tallet. Skibet blev fundet i 1903 i Vestfold i Norge. Samlesættet består af dele i tyndt træ, der er lige til at trykke ud.  På bagsiden af æsken finder man en nem vejledning med tegninger til at samle skibet efter. Man skal været lidt fingerfærdig for at samle skibet, så det er helt sikkert en god idé at have en voksen med.

Husk at have lidt farve til sejlet og lim, da det ikke følger med i æsken. Det samlede skib måler 24 cm i længden, 15 cm i højden og 12 cm i bredden.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37814
Periode: Vikingetid
Materiale: Træ, plastik, stof, snor
Målgruppe: 5-12 år
Mål (BxHxD) i cm.: Æsken: 33 x 13

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikingeskjold
165,00 DKK