• Monsterbamsen Muffi - lille
    Monsterbamsen Muffi - lille

Monsterbamsen Muffi - lille

129,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Mød Muffi, hun er et monster, men ikke alle monstre er farlige. Selv om Muffi ser farlig ud, er hun også sød og hjælpsom. Muffi er selvfølgelig også et rigtigt krammedyr og hun er blød og hyggelig at sove sammen med.

Muffi lever af spise plastikflasker, som hun finder på jorden. Og hun samler så mange hun kan for at hjælpe planeten. Det kan tage næsten fem hundrede år for plastikflasker at nedbrydes, men Muffi kan fordøje dem på kun to timer.

Muffis enorme tænder bruges til at hugge selv de største vandflasker. Hendes tre øjne giver hende ekstra udsyn til at se langt i det fjerne for at lokalisere plastik efterladt af vandrere, der kommer for at besøge den smukke natur. Hun insisterer på at holde regnskoven, floder og vandløb fri for vandflasker.

Muffi er lavet af 100% genbrugsflasker og - udover at være et skønt og meget blødt krammedyr - er det seje monster en oplagt måde at tage en snak om genbrug og miljø.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42322
Periode: Nyere tid
Materiale: 100% genbrugsplastikflasker

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Væsenologi
199,00 DKK