• Sejt slap watch - ur med den ægyptiske gud Anubis
    Sejt slap watch - ur med den ægyptiske gud Anubis

Sejt slap watch - ur med den ægyptiske gud Anubis

49,00 DKK

'Slap watch' ur med ægyptiske gud Anubis.

Slap watch uret, som har sin oprindelse tilbage i 1990'erne fungerer således, at remmen fra at være strakt ud som på billedet, helt stift, herefter 'slås' rundt om håndleddet med den ene hånd. Det bevirker, at remmen automatisk 'krøller' rundt om håndleddets størrelse og form, og bliver på plads helt uden anden låsemekanisme. Super sjovt og meget populært blandt børn. Urets levetid er ca. 18 måneder.

Når man modtager uret, så virker det ikke, før man selv tænder for det, så at sige. Det gøres ved, at man trækker den løse rem væk fra urskiven. Under urskiven sidder der et lille klistermærke som skal fjernes, og herefter begynder uret at gå automatisk, da det er radiostyret.

Anubis var en ægyptisk døds- og balsameringsgud, der afbildes som en menneskekrop med et sjakalhoved. Den nød stor anseelse i det ældste rige som de dødes beskytter. Han var den gud, der skulle ledsage ånderne og sjælene til 'efterlivet'. Han var også skytsgud for gravpladser og de døde, og derfor fik afdøde tit små statuer og figurer af Anubis med i graven for at beskytte dem.

Uret men den ægyptiske mumie kan også være en oplagt anledning til at snakke om Ægyptens spændende historie, og besøge Nationalmuseets flotte ægyptiske udstilling, hvor man kan se genstande fra hele Ægyptens 3000 år lange historie. Du kan se mumier, amuletter, dragter og mange andre gravgaver, og få mere at vide om ægypternes ritualer for de døde og livet i underverdenen.

OBS. Farven på remmen er en lidt mørkere blå end den turkise, som ses på billedet.  

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34896
Periode: Antikken
Materiale: PVC og silikone
Målgruppe: 5-100 år
Mål (BxHxD) i cm.: Urskrive: 5 x 5,5 Rem:2 x 22,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.