• Tryl med en klip-klap
    Tryl med en klip-klap

Tryl med en klip-klap

49,00 DKK

Et rigtig sjovt og anderledes stykke legetøj, som i al sin enkelhed går ud på, at du kan få den øverste lille træplade til  "på magisk vist" at havne nede i den anden ende af de 8 træplader, hvis du holder det rigtige sted på "træranken". Du får ligesom en trappe, "der går ned ad af sig selv". Meget facinerende at iagttage og giver nærmest både voksne og børn den oplevelse af, at der er trylleri med i spillet ...

De er alle forbundet med hinanden med det sorte bånd, der også kan ses på billedet. Navnet på legetøjet er med al sansynlighed opstået ud fra den lyd, der fremkommer, når den øverste træplade bevæger sig ned til bunden af træranken.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37782
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ, stof
Målgruppe: 4+

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Sjippetov
35,00 DKK