• Ulveunge lige til at kramme
    Ulveunge lige til at kramme

Ulveunge lige til at kramme

99,00 DKK

Her få du den sødeste lille ulveunge - lige til at kramme og tage en lur sammen med. Ulveungen kan også selv sidde takket være risfyld i bagenden på den. 

Ulven er udbredt på store dele af den nordlige halvkugle; Rusland, Nordamerika og det nordlige Grønland. Ulven har i mange år været udryddet i Danmark, men de seneste år har budt på enkelte eksemplarer af racen i Jylland og meget tyder på at der kommer flere.

Modsat den almindelige overtro er ulve normalt ikke en fare for mennesker, til gengæld er løsgående får et klassisk og let offer.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 31028
Periode: Nyere tid
Materiale: Polyester
Målgruppe: 4+
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 20

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikingekjortel
298,00 DKK
Vikingehjelm
149,00 DKK
Nordiske guder
249,00 DKK