• 4 puslespil i trææske med nostalgiske motiver fra Elsa Beskows eventyrverden
    4 puslespil i trææske med nostalgiske motiver fra Elsa Beskows eventyrverden

4 puslespil i trææske med nostalgiske motiver fra Elsa Beskows eventyrverden

119,00 DKK

Puslespil i birketræ med 4 smukke og forskellige motiver af en af Sveriges mest kendte illustratorer, forfatter og illustrator Elsa Beskow. Hun fik sit gennembrud i 1901 med bogen "Puttes eventyr i blåbærskoven", og er siden blevet mest kendt i Skandinavien for sin fantasifulde og poetiske motivkreds sammen med et skarpt blik på detaljer.

Alle puslebrikkerne kommer i en fin og solid trææske med et træk-ud låg og har et lille symbol (stjerne, trekant osv.) påtrykt bagsiden. De kan være med til at hjælpe barnet med at finde ud af, hvilke brikker, der hører til hvilket motiv, når alle brikkerne evt. er blevet blandet sammen på bordet. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37538
Periode: Nyere tid
Materiale: Birketræ
Målgruppe: 3-7
Mål (BxHxD) i cm.: Æske 13,8 x 20: Puslespil: 11,8 x 17,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.