• Kan du stable pinde på kamelen uden at de falder af?
    Kan du stable pinde på kamelen uden at de falder af?

Kan du stable pinde på kamelen uden at de falder af?

89,00 DKK

Det her sjove kamel-spil går i al sin enkelthed ud på at stable pinde op på kamelen, og sørger for at de bliver liggende og ikke vælter ned. Det er et spil, der arbejder med børnenes fingerfærdighed, finmotorik og koncentrationsevne, samtidig med at reglerne er meget enkle.

Man kan være alt fra 2-4 spillere, og der følger en kamel og 60 træpinde med i to forskellige farver. Alle træpinde skal placeres på kamelryggen, enten ved siden af eller oven på hinanden, og der spilles efter tur. Og den der først kommer af med sine pinde har vundet. Spilleregler følger med i æsken sammen med kamelen og pindene.

Al bøgetræet til spillet kommer fra bæredygtigt europæisk skovbrug. Det har aldrig været i kontakt med kemiske stoffer, ej heller de mørke pinde, som har fået deres farve via en skånsom varmebehandling.

Rigtig god fornøjelse!

Stabelspillet er relateret til vores særudstilling med titlen 'På Djengis Kahns stepper', som åbnede her d. 7. juni 2019.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38100
Periode: Nyere tid
Materiale: Bøgetræ
Målgruppe: Velegnet for børn fra 5 år
Mål (BxHxD) i cm.: Kamel: 12 x 9,5 x 2,5 cm Pinde: længde 7 cm x 0,5 cm Æske: 13,5 x 4,5 x 11 cm

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.