Puslespil med Dronningens gobeliner fra Christiansborg Slot - 1000 brikker

Puslespil med Dronningens gobeliner fra Christiansborg Slot - 1000 brikker

Riddersalen på Christiansborg Slot er udsmykket med en enestående serie gobeliner, der viser 1000 års Danmarkshistorie i farvestrålende billeder. Gobelinerne er vævet i Frankrig efter skitser af Bjørn Nørgaard og var en fødselsdagsgave til Dronningen fra det danske erhvervsliv.

Motivet på puslespillet er gobelinen Yngre Glüksborgere, der skildrer Christian 10.s og Frederik 9.s regeringstid. Gå på opdagelse i det detaljerige billede, fyldt med 1900-tallets vigtigste personer, opfindelser og begivenheder.

Bjørn Nørgaard har det hele med fra de to store verdenskrige og den første månelanding til udgivelsen af det første Anders And blad i Danmark.

Forklaring til motiverne på gobelinen medfølger på både dansk og engelsk

Materiale: Karton
Målgruppe: +7 år
Mål (BxHxD) i cm.: Format: 68 x 48,5 Størrelse: 1000 brikker Æske: 23,5 x 4 x 33

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.