Puslespil med Europas svigerfar - 1000 brikker

Puslespil med Europas svigerfar - 1000 brikker

Motivet på puslespillet er Laurits Tuxens berømte maleri, der forestiller Christian 9. og Dronning Louise samlet i Havesalen på Fredensborg med deres børn, svigerbørn og børnebørn.

Christian 9. var kendt som Europas svigerfar, da hans børn blev gift ind i flere af Europas mægtigste fyrstehuse. Den store familie mødtes som regel hver sommer i Danmark. Maleriet forestiller en familiesammenkomst i 1883.

Det store maleri hænger i Fredensborgsalen i De Kongelige Repræsentationslokaler på Christiansborg Slot.

Beskrivelse af maleriets personer medfølger.

Målgruppe: +7 år
Mål (BxHxD) i cm.: Format: 68 x 48,5 Størrelse: 1000 brikker Æske: 23,5 x 4 x 33

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.