• Sigurds danmarkshistorie på spil
    Sigurds danmarkshistorie på spil

Sigurds danmarkshistorie på spil

249,00 DKK

Danmarkshistoriespillet er et nyt, sjovt og lærerigt familiespil om danmarkshistorien baseret Sigurd Barretts historiebøger.
Historien er gået agurk, og det er op til spillerne at rydde op i rodet! I rollen som nogle af danmarkshistoriens største personligheder, skal spillerne rejse land og rige rundt for at samle stykkerne af historien, svare på spørgsmål, løse opgaver og kæmpe mod invaderende magter.

Brætspillet henvender sig til tre generationer, fra 6 år og op, og det kan spilles af 2-6 personer. Gennem 40-80 minutter bringes spillerne på en humoristisk og overraskende måde gennem vigtige historiske begivenheder.

Det hyggelige og underholdende familiebrætspil, som bringer spillerne sammen på tværs af generationer, kan spilles hjemme, i skolen, på SFO’en eller på caféer, og det kan spilles igen og igen.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34833
Periode: Oldtid til nyere tid
Materiale: Pap
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: 42 x 32

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.