• Sorteper - billedkortspil
    Sorteper - billedkortspil

Sorteper - billedkortspil

48,00 DKK

Sorteper er et gammelt kortspil med 31 kort inklusiv Sorteper, hvis navn faktisk er lig med taberen af spillet.

Spillereglerne går i al sin enkelthed ud på, at kortene blandes og fordeles til spillerne, hvorefter alle spillere lægger de kort, der hører sammen, parvis på bordet. Kortgiveren begynder, og gør det ved at trække et kort fra spilleren til venstre for sig. Passer dette kort med ét han har i hånden, lægger han også dette par på bordet. Spilleren til venstre fortsætter på samme måde og spillet er slut, når alle kortpar ligger på bordet og kun Sorteper er tilbage.

Den, der til sidst får denne, er Sorteper, og han/hun har tabt, og skal til straf have en sort streg i panden evt. med en sodet korkprop, samle kortene og give en ny omgang. Vinderen er selvfølgelig dén, der har samlet flest par.

Alle kortene i vores spil er med gamle oprindelige motiver og kommer i en æske af kraftig plast.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33040
Periode: Nyere tid
Materiale: Kraftig karton og plastik æske
Målgruppe: 3+

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Sjippetov
35,00 DKK