• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Biskop Absalons skjold i hårdt skum

Elegant skjold i hårdt skum med 3D effekt.

Motivet på skjoldet er en springende hjort, der er afbildet på Absalons ligsten i Sorø Klosterkirke sammen med den krydsede bispestav, der repræsenterer kirken, og det store øksevåben til at repræsentere hans krigeregenskaber. Og prikken over i'et er den lille fine blå 'ædelsten' i den øverste skjoldkant.

Biskoppen Absalon blev født i 1128 og grundlagde sin borg i København i 1167. Det er resterne af Absalons borg, der idag ligger under Christiansborg Slot.

Sagnene fortæller, at Absalon ikke blot var biskop, men også en kriger, og selvom der ingen optegnelser findes af, hvorledes hans skjold og sværd har set ud i virkeligheden, så har vi skabt vores bud på, hvorledes det kunne have set ud.

Skum kan godt være et godt alternativ til træ, da det som materiale er blødt, når kampen mod fjenden går vildt for sig. Skjoldet er nemt at rengøre forsigtigt i hånden med lunkent vand og et mildt rengøringsmiddel.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Middelalder
Materiale: Hårdt og fleksibelt skum
Målgruppe: 3+
Mål (BxHxD) i cm.: 32 x 40,5 X 2 cm

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.