Elegant kjole fra renæssancen i hvid og lyseblå med guldbroderier

Elegant historisk inspireret kjole fra renæssancen i hvide og lyseblå farver, garneret med smukke guldtrådsbroderier på ærmer, forstykke og hovedbeklædning.

Denne type royale dragter med den karakteristiske hovedbeklædning stammer fra den engelske Tudor-periode fra 1485-1603. Tidsperioden henviser til et kongehus af walisisk ophav med bland andet kendte monarker Henrik d. 7 og Elisabeth d. 1.

Kjolen lukkes i ryggen med velcro og er derfor nem at tage af og på. Som en ekstra finesse er underkjolen udstyret med en plastikring, der giver kjolen ekstra form og fylde, og kan vaskes på 40 grader på skåneprogram. Husk endelig at afmontere plastikringen før du vasker den.

Varenummer: lyseblaa_tudorkjole
Periode: Renæssance
Materiale: Kjole: 100% polyester og slør på hovedbeklædning: 100% nylon
Målgruppe: 3-11 år

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.