Hvidt skjold med grøn drage

Skjold i træfinér med et skjoldmærke fra europæisk middelalder, hvor dragen var et typisk symbol.

Bag på skjoldet sidder et solidt håndtag i læder til at holde i, når det går vildt for sig. Skjoldet måler cirka 36 x 50 cm og er den store model.

Periode: Middelalder
Materiale: Træ, læder, metal
Målgruppe: 3+
Mål (BxHxD) i cm.: 36 x 50

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.