• Lancelot riddervest - blå med gule striber
    Lancelot riddervest - blå med gule striber

Lancelot riddervest - blå med gule striber

298,00 DKK

Rigtig flot riddervest til børn i alderen 5-10 år. Vesten er delt på langs med en blå og en gul-blå stribet side. Et lille og smukt vævet skjoldmærke med en ørn og gul-røde striber frit inspireret fra middelalderen pryder den blå side af vesten. Vesten er desuden slidset op i midten til midt på livet, som muliggør stor bevægelsesfrihed, når der skal kæmpes.

Et bælte i stof med læder-look følger med og har i det inderste hul en længde på ca. 67/68 cm. Er længden på bæltet for stor, kan du nemt vælge at bruge et helt almindeligt bælte, du har derhjemme. Du kan også købe et sværdbælte, hér i shoppen, hvor der er plads til en dolk, et sværd eller en økse. Den bindes med en knude, og på den måde kan du selv styre længden. Det essentielle er dog, at et bælte er helt nødvendigt for at holde riddervesten på plads, da den er helt åben i siderne. Et design, der kan give god plads til overtøj indenunder.

Vesten er lavet i en rigtig god og kraftig bomuldskvalitet og kan vaskes i maskinen på 30 grader. Fås kun i én størrelse. Bredden på riddervesten er ca. 35 cm., og længden er ca. 85 cm.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37877
Periode: Middelalder
Materiale: Bomuld
Målgruppe: 5 - 10 år
Mål (BxHxD) i cm.: One size

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer