• Lille armbrøst med skydeskive
    Lille armbrøst med skydeskive

Lille armbrøst med skydeskive

268,00 DKK

Lille 1-hånds armbrøst, hvor buen er lavet i stål og selve armbrøsten er forarbejdet bøgetræ. Armbrøsten er udstyret med tre små pile af fyrretræ (17, 5 cm) og med sugekop som spids. Armbrøsten har en rækkevidde på ca. 8 meter. Selvom pilene er små, må man naturligvis ikke pege armbrøsten mod mennesker eller dyr. Sættet inkluderer en sjov skydeskive som er det perfekte mål for alt skyderiet.

Den første armbrøst så dagens lys i Kina for 2500 år siden. Helt op til middelalderen blev armbrøsten betragtet som et jagtvåben. Man mente, at det var unfair at bruge det i krig, da helt almindelige mennesker kunne nedlægge riddere i rustning med et enkelt skud. Senere blev træ og horn erstattet af metal og var dermed et endnu kraftigere våben. Armbrøsten blev først lagt på hylden, da krudtvåben, altså geværer og pistoler, udkonkurrerede den.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37252
Periode: Oldtid til nyere tid
Materiale: Bøgetræ
Mål (BxHxD) i cm.: 32 x 25,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.