Sej stridskølle med pigge i stof

Gør dig klar til kamp med en imponerende stridskølle med pigge!

I tidlig middelalder var køller med pigge af jern et yndet bondevåben, og senere udvikledes den som ryttervåben eller såkaldt hjelmknuser, en kølle med en række skærende jernskiver.

Stridskøllen er fremstillet i træ og beklædt med sort ruskind. Køllens hoved og pigge er - heldigvis - lavet af stof. Rebsløkken sikrer, at du ikke taber dit våben i kampens hede!

Perfekt til fastelavn, fødselsdag, udklædningsfest eller som gaveidé.

Periode: Middelalder
Materiale: Træ, ruskind og stof
Målgruppe: 5+
Mål (BxHxD) i cm.: 58 X 9 cm.

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.