• Himmelskiven fra Nebra
    Himmelskiven fra Nebra

Himmelskiven fra Nebra

1.298,00 DKK

Et spændende og iøjnefaldende halssmykke fra bronzealderen. Smykket er en lille kopi af himmelskiven fra Nebra i Tyskland. Selve fundet fra Nebra er en tynd bronzeskive med en diameter på omkring 30-32 cm.

Skiven kom "pludselig" på det internationale antikvitetsmarked i 2001. Sælgeren påstod, at den var blevet fundet af illegale skattejægere med en metaldetektor i 1999. Da disse blev pågrebet, kunne de vise arkæologerne flere ting fra samme fundsted som er blevet anvendt til datering af fundet.

Det smukke vedhæng er udført i massiv bronze. Himlen er i patineret bronze og himmellegemerne er belagt med 14 kt. guld. Snoren, som er 1 meter lang, er udført i læder med knudeskjulere for enden, der er fremstillet af forgyldt messing. Længden på snøren betyder, at du kan få en smuk afslutning af smykket der hænger ned ad ryggen med snøren og de to knudeskjulere. Smykket kan alternativt bruges som broche.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 120985
Periode: Bronzealder
Materiale: Patineret bronze, guld, forgyldt messing og lædersnøre
Mål (BxH) i cm: Himmelskive: 4,2 Snor: 1 meter

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer

Thorshammer
98,00 DKK
Odins ravn
798,00 DKK