Smagen af jul - aromatisk sort og grøn te med krydderier

Skøn te med masser af julesmag. Denne julete kommer i en fin rød glanspose og er en sort og grøn Sencha te tilsat appelsin, mandelstykker, nelliker, solsikkeblomster, safran og naturlig olie - en lækker og hyggelig kop julestemning til en kold aften.

Indhold: 100 gr. kinesisk grøn Sencha samt sort te, appelsin, mandelstykker, nelliker, solsikkeblomster, safran og naturlig olie.
Opbevaring: Mørkt og tørt
Mål (BxHxD) i cm.: 16,5 x 7

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.