• Hyggelige Nyhavn - nu som håndlavet glaspynt
    Hyggelige Nyhavn - nu som håndlavet glaspynt

Hyggelige Nyhavn - nu som håndlavet glaspynt

299,00 DKK

Skikken med at have et grantræ i stuen i Julen kom til Danmark i 1808, hvor det første træ blev tændt hos lensgrevefamilien på Holsteinsborg Gods på Sydsjælland. Som de fleste andre skikke kom også denne til os fra Tyskland, hvorfra man også importerede den første juletræspynt af glas i slutningen af 1800-tallet.

Her får du hyggelige Nyhavn transformeret til et fantastisk stykke julepynt. Glaskuglen er  fremstillet af dygtige glashåndværkere i Böhmen og Sydtyskland og efter de samme gamle stolte håndværksmæssige traditioner, som for 100 år siden. Det vil sige, at glasset mundblæses i form og forsølves herefter med et tyndt lag sølv indvendig. Herefter dekoreres toppen udenpå i hånden og pakkes, - også i hånden. Pynten leveres i en kraftig kartonæske.

Ideel som gave til værten eller værtinden, til udenlandske gæster eller som firmagave ... 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30465
Periode: Nyere tid
Materiale: Glas, sølv
Mål (BxH) i cm: 8 cm i diameter

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.