Christmas Fairy Tales - by Hans Christian Andersen

A small pearl of fairytales with beautiful classic black and white drawings by Lorenz Stolze for the long winter evenings with atmospheric adventures filled with joy and thoughtfulness. You wil get The Goblin and the Woman, The little Match-seller, The Fir Tree, The Goblin at the Grocer's, The last Dream of the Old Oak Tree, Twelve by the Mail coach and The Snow Man.

Indbinding: Hard Cover
Illustrationer: Illustrations in black and white
Mål (BxH) i cm: 13,5 x 18,5
Forfatter: Hans Christian Andersen with illustrations by Vilhelm Pedersen and Lorenz Stolze