• Et juleeventyr
    Et juleeventyr

Et juleeventyr

199,00 DKK

Charles Dickens' menneskesyn var præget af troen på det gode i alle mennesker - uanset samfundsklasse - og den tro kommer tydeligt til udtryk i ’Et juleeventyr’, der handler om børsmægleren Ebenezer Scrooge, en gnaven, ubehagelig, ensom gnier, som hader julen af et godt hjerte. Efter kompagnonens død har han mistet enhver forbindelse med omverdenen, og den tilstundende juls krav om godgørenhed irriterer ham grænseløst. Han lukker sig inde med sine penge, mens fattigfolk sulter og dør i Londons gader.

Om natten hjemsøges Scrooge af julens ånder – fortidens, nutidens og fremtidens – der viser ham det liv, han har levet og det liv, der er ham i vente. Kan man på én nat lære, at livet, glæden og kærligheden er mere værd end alverdens penge? Dickens' morale i ’Et juleeventyr’ er eviggyldig: Penge er ikke alt – og den, der giver glæde, skal høste endnu større glæde selv.

Charles Dickens' klassiker ’Et juleeventyr’ med mageløse illustrationer af Roberto Innocenti udkom første gang på dansk i 1999.
Nu er den udkommet den igen, og Innocenti har tegnet 7 nye vignetter til denne nye udgave.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34669
Periode: Nyere tid
Sideantal: 152
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 22 x 31
Forfatter: Charles Dickens
Forlag: Høst & Søn
Udgivelsesår: 2015 (5. udgave)
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.