• Halfdan Rasmussen: Julekalender for voksne
    Halfdan Rasmussen: Julekalender for voksne

Halfdan Rasmussen: Julekalender for voksne

129,00 DKK

I Julekalender for voksne (1965) får såvel alvor som sprælskhed plads. Bogen er ikke en julekalender i traditionel forstand, men en digtsamling med 24 digte. Alle digtene er vinterdigte, men ellers breder de sig over forskellige temaer, barndomserindringer, ungdommens forelskelse, dernæst en række digte om angst, mørke, stilhed og død, efterfulgt af sprælsk vintererotik og hyldest til kvinden, der udmunder i det sidste digt, juleaftensdigtet,  om en frugtsommelig pige. 

Det er ikke en frelser, der fødes, men et menneske, og det enkelte menneskes betydning er stor. Livet fornys, hver gang et menneske fødes. Det er da heller ikke juleevangelium, julepynt eller julegaver, der skaber juleglæden i Julekalender for voksne. Det er samværet med andre mennesker, erotikken, erindringerne om barndommen og samværet med børnene.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35898
Periode: Nyere tid
Sideantal: 51
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger af Ib Spang Olsen
Mål (BxH) i cm: 17,8 x20,7
Forfatter: Halfdan Rasmussen
Forlag: Schønberg
Udgivelsesår: 1965 nu 7. oplag 2007
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer