Historien om Nissen af Bjarne Reuter - 24 kapitler

En vinternat blev landet dækket af det største snevejr nogensinde. Det lukkede vejene, skolerne og børnehaverne, og det var præcis den dag, Vida og Karl skulle på vinterferie hos deres farfar oppe i den store skov.

Heldigvis havde farfaren en kane. Han havde også en papegøje og en kat, og sådan var alting præcis, som det skulle være. Indtil Vida faldt af kanen og lå mutters alene i den store skov. Eller... helt alene var hun ikke. Og sådan startede historien om Vida og nissen.

Sød og spændende kalenderfortælling for hele familien med flotte illustrationer og 24 afsnit - ét til hver dag i december. De smukke tegninger er udført af Ursula Seeberg.

Aldertrin: fra 5 år.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 27 x 25
Forfatter: Bjarne Reuter
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2019

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.