Hyggen - historien om en gårdnisse. Der er 24 kapitler. Et til hver dag i julemåneden! Målgruppe: f

Hyggen er ikke en julenisse. Han er en gårdnisse. En gårdnisse er en sagnfigur, man troede på i gamle dage. Man mente, han boede på høloftet, og at han var med til at passe gården, især dyrene i stalden. Han sov om dagen og var vågen om natten. Som løm for arbejdet skulle han have en skål grød, helst hver aften og med en klat smør. Gårdnissen var lunefuld. Han var ikke til at spøge med.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Flot illustreret med farvelagte tegninger
Mål (BxH) i cm: 17,6 x 24,6
Forfatter: Lars-Henrik Olsen