Inspiration af H.C.Andersen til at flette julehjerter

Knud Vægter har flettet og designet julehjerter i så mange år, at de fleste af os slet ikke var født, dengang han begyndte. Hans arbejde med julehjerterne er en inspirationskilde til alle, der ønsker at nørkle med julepynt.

I denne bog har Knud Vægter ladet sig inspirere af H.C. Andersens eventyr. Han har skabt 6 nye julehjerter med motiv fra eventyrerne. ’Den standhaftige tinsoldat’, ’Grantræet’, ’To jomfruer’, ’Det gamle egetræs sidste drøm’, ’Snemanden’ og ’Kærestefolkene’.

Vidste du, at det første kendte flettede hjerte blev fremstillet af H.C. Andersen i 1860’erne? Det, og mange andre interessante oplysninger kan du hente i denne dejlige bog, der også giver en udførlig indføring i, hvordan man fremstiller et flettet julehjerte. Der er naturligvis skabeloner og glanspapir-ark til alle seks hjerter inkluderet.

Denne lille bog er et fantastisk springbræt til Knud Vægters andre bøger og en dejlig gave vært/værtindegave eller mandelgave til den fingerfærdige, der gerne vil prøve noget nyt. Desuden passer bogen lige i en A5-kuvert, så den kan sendes til en du holder af.

Bemærk at teksterne er skiftevis på dansk og engelsk.

Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 20,8 x 14,7
Forfatter: Knud Vægter