• Inspiration af H.C.Andersen til at flette julehjerter
    Inspiration af H.C.Andersen til at flette julehjerter

Inspiration af H.C.Andersen til at flette julehjerter

79,00 DKK

Knud Vægter har flettet og designet julehjerter i så mange år, at de fleste af os slet ikke var født, dengang han begyndte. Hans arbejde med julehjerterne er en inspirationskilde til alle, der ønsker at nørkle med julepynt.

I denne bog har Knud Vægter ladet sig inspirere af H.C. Andersens eventyr. Han har skabt 6 nye julehjerter med motiv fra eventyrerne. ’Den standhaftige tinsoldat’, ’Grantræet’, ’To jomfruer’, ’Det gamle egetræs sidste drøm’, ’Snemanden’ og ’Kærestefolkene’.

Vidste du, at det første kendte flettede hjerte blev fremstillet af H.C. Andersen i 1860’erne? Det, og mange andre interessante oplysninger kan du hente i denne dejlige bog, der også giver en udførlig indføring i, hvordan man fremstiller et flettet julehjerte. Der er naturligvis skabeloner og glanspapir-ark til alle seks hjerter inkluderet.

Denne lille bog er et fantastisk springbræt til Knud Vægters andre bøger og en dejlig gave vært/værtindegave eller mandelgave til den fingerfærdige, der gerne vil prøve noget nyt. Desuden passer bogen lige i en A5-kuvert, så den kan sendes til en du holder af.

Bemærk at teksterne er skiftevis på dansk og engelsk.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35913
Periode: Nyere tid
Sideantal: 12
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 20,8 x 14,7
Forfatter: Knud Vægter
Forlag: Museet Falsters Minder
Udgivelsesår: 2005
Sprog: Dansk og engelsk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.