• Jul i andre lande
    Jul i andre lande
  • Jul i andre lande
  • Jul i andre lande

Jul i andre lande

199,00 DKK

”Jul i andre lande” er bogen til de børn og voksne der ønsker en forholdsvist hurtigt læst introduktion til jul og juleskikke i 24 lande rundt om på kloden. Bogen kan altså anvendes som en anderledes julekalender, hvor man napper et land frem mod juleaften i december, eller den kan bruges som en opslagsbog hvor man undersøger et enkelt lands skikke både hvad angår tro, juletraditioner og spisevaner.

Hør om norske gårdnisser, islandske drillenisser og græske juletrolde. Mød Bedstefar Frost i Rusland og læs om heksen, der kommer med gaver i Italien. Og hvor kommer adventskransen, julekalenderen og juletræet egentlig fra? Alt det og meget mere kan man læse om i 'Jul i andre lande'.

Bogen indeholder også fortællinger om højtider indenfor de store verdensreligioner; kristendom, islam, jødedom, hinduisme og buddhisme.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34971
Periode: Nyere tid
Sideantal: 62
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 25 x 29,5
Forfatter: Sofie Maria Brand og illustrator Rasmus Juul
Udgivelsesår: 2017

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.