• Jul i Skoven - Fra 5+ år
    Jul i Skoven - Fra 5+ år

Jul i Skoven - Fra 5+ år

199,00 DKK

De to kaninunger, Nina og Inak, finder en firkantet ting med kruseduller på. De kloge krager siger, at det er et skilt – og at der står ’NISSEN GÅR TIL S’ på det. Det betyder naturligvis, at nissen vil komme til dyrene i den store skov.

Kragerne fortæller også, at nisser plejer at komme til jul. Og egernene ved, at det bliver jul, når man hænger fine ting i træerne, laver julemad og spiser, danser og synger sammen.

Alle får travlt med juleforberedelserne. Til sidst er det kun nissen, der mangler. Nina og Inak begiver sig ud for at lede efter ham. Men en snestorm fejer gennem Skoven, og kaninbørnene farer vild …

Sød, sjov og spændende kalenderfortælling for hele familien.
24 afsnit - samt et ekstra kapitel til 1. juledag.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35298
Periode: Nyere tid
Sideantal: 101
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver af Eva Eriksson
Mål (BxH) i cm: 25 x 26,8
Forfatter: Ulf Stark
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer