Nissen af Astrid Lindgren og Kitty Crowther. Fra 3 år

Det er en magisk vinternat. På den gamle gård sover alle. Alle undtagen en … Nissen er vågen. Han bor i en krog på høloftet og kommer frem om natten, når menneskene sover.

På små lydløse fødder lister nissen omkring i måneskinnet. Han lister rundt mellem husene og sætter små spor i sneen.

Dette er denne nye udgave af Astrid Lindgrens klassiske fortælling, illustreret af Kitty Crowther.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger af Kitty Crowther