• Danske julesalmer- og sange - 2 CD
    Danske julesalmer- og sange - 2 CD

Danske julesalmer- og sange - 2 CD

118,00 DKK

Juleklassikeren over alle, hvad angår smuk dansk korsang så englene synger... med alle de danske klassiske julesange og salmer sunget af det danmarksberømte kor "Musica Ficta". Alt hvad man kan forestille sig af sange, der synges til jul er med på disse to CD'er, som tidligere har været udgivet som to separate indspilninger, - men som på grund af den store efterspørgsel er blevet lagt sammen til én samlet boks. Uundværlig i samlingen af jule-CD'er.

Musica Ficta er et professionelt ensemble under ledelse af Bo Holten, som hér, sammen med nogle af landets bedste ensemblesangere, dyrker vokalmusik på højeste niveau.
Bo Holten regnes på dette felt, efter 16 år på BBC Singers og nu som chef for radiokoret i Bruxelles, blandt verdens førende. Musica Ficta optræder med alt fra 3 til 20 sangere, og repertoiret spænder fra de store polyfone værker til raffineret underholdning med solistiske grupper på 3 - 6 sangere. Derudover fremfører ensemblet danske sange i en klasse for sig.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38669
Periode: Nyere tid
Mål (BxH) i cm: 14,5 x 12,5
Genre: Kormusik, acapella

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.