• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    5 klippeark med kræmmerhuse og kurve

Julepynt som i gamle dage... Museumsbutikken tilbyder genoptryk af de fineste rigtig gamle juleklippeark. I denne julepakke får du smukke kræmmerhuse, små søde julekurve med nisser og engle, og de lidt mere kuriøse med bl.a. kinesere og katte på, - lige til at klippe ud og sætte på juletræet.

For at få et indtryk af størrelsen så kommer cirka målene her (bredde x højde i cm):

Nissekurvene: 29,5 x 42

Kurve med engle og katte: 32 x 44

Kræmmerhuse med ’Glædelig jul’ og nisser: 33,8 x 48,5

Kræmmerhuse med ’Nissefest’: 42 x 29,5

Kurve med kinesere, harlekin og Columbine: 48 x 34

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Materiale: Papir
Mål (BxH) i cm: See above

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.