• Engle med byzantiske kjoler - klippeark
    Engle med byzantiske kjoler - klippeark

Engle med byzantiske kjoler - klippeark

25,00 DKK

Fine engle med flotte farvestrålende kjoler i røde, blå og gule farver tegnet af tegneren og illustratoren Iben Clante. Hun levede fra 1911 til 1985 og er især kendt for sine illustrationer til PIXI bøger, påklædningsdukker og julepynt.

Englene i de smukke rober er trykt på begge sider, så du kan klippe dem ud og lade dem svæve frit i en tynd tråd fra loftet, en hylde eller fra vindueskarmen, enten alene eller som en fin hjemmelavet mobile sat sammen af alle englepigerne.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40089
Periode: Nyere tid
Materiale: Karton
Mål (BxH) i cm: 42 x 30

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.