• Julebal hos Nissefar
    Julebal hos Nissefar

Julebal hos Nissefar

30,00 DKK

Julepynt som i gamle dage... Museumsbutikken tilbyder genoptryk af de fineste, rigtig gamle juleklippeark. 

Ark med nisser der danser, spiller og fester. Oprindeligt har tanken været at nisserne skulle klippes ud og monteres med en "støttefod", f.eks. et lille stykke korkprop. Men arket er så fint og festligt at det også bare kan hænges op.

OBS. Da dine klippeark i karton skal nå frem til dig uden bukkede hjørner og uheldige knæk, kræver det en specialindpakning. Vi har derfor pålagt netop denne vare et ekstra fragtgebyr på 20 kr. oven i det almindelige gebyr på 39 kr., i alt 59 kr. Hvis du køber to eller flere af denne type ark, bliver ekstra gebyrret naturligvis ikke lagt på flere gange. Såfremt du køber varer for over 800 kr. er bestillingen fragtfri.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38661
Periode: Nyere tid
Materiale: Karton
Mål (BxH) i cm: 35 x 45,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.