2 søde mus i juletøj

Her får du en af julemandens allerbedste venner, to små julemus i fint juletøj. Musene kan sidde lige, hvor de vil, takket være risfyld i den nederste del af kroppen.

Vælg mellem 2 farvevarianter og stil musene til pynt i vindueskarmen, i stuen eller på julebordet. De to julemus kommer i en lille æske.

Materiale: Stof
Mål (BxH) i cm: 10 cm

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.