• Håndlavet nissekone med honninghjerte
    Håndlavet nissekone med honninghjerte

Håndlavet nissekone med honninghjerte

179,00 DKK

Sød og charmerende nissekone med flotte lange rottehaler og røde sløjfer, som står klar med det hjemmebagte honninghjerte.

Hun er fremstillet i hånden og udspringer fra de gode svenske traditioner inden for kunsthåndværk, hvor omdrejningspunktet er fine detaljer og høj kvalitet . Både hoved, arme, ben, hjerte og krop er udført i solidt bøgetræ, og tøj samt hår er fremstillet i en rigtig god filtkvalitet.

Hun vil præsentere sig så smukt, uanset om hun står på en hylde, i en vindueskarm eller på måske på dit julebord, og vil kunne holde i rigtig mange år.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40087
Periode: Nyere tid
Materiale: Bøgetræ og filt
Mål (BxH) i cm: 5 x 14

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.