• Håndlavet nissemand med vandrestok
    Håndlavet nissemand med vandrestok

Håndlavet nissemand med vandrestok

149,00 DKK

Sød og charmerende nissemand med vandrestok, som måske skal ud at vandre lidt i de store skove inden pakkerne skal gøres klar til de mange børn ude omkring i verden.

Han er fremstillet i hånden og udspringer fra de gode svenske traditioner inden for kunsthåndværk, hvor omdrejningspunktet er fine detaljer og høj kvalitet . Både hoved, arme, krop og stav er udført i solidt bøgetræ, og tøj samt hår er fremstillet i en rigtig god filtkvalitet.

Han vil præsentere sig så smukt, uanset om han står på en hylde, i en vindueskarm eller på måske på dit julebord, og vil kunne holde i rigtig mange år.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40125
Periode: Nyere tid
Materiale: Bøgetræ og filt
Mål (BxH) i cm: 5 x 13

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.