Håndlavet stjerne i strå - 18,5 cm

Fin julestjerne i strå. Stjernen er håndlavet og bundet med hvid tråd, samt har en lille ophængssnor, så den kan hænges på døren, i vinduet eller på træet.

Traditionen med julepynt i strå stammer fra Sverige og kom til Danmark efter 2. verdenskrig.

Materiale: Strå
Mål (BxH) i cm: 18,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.