• Klassisk juletromme som fyrfadsstage i keramik
    Klassisk juletromme som fyrfadsstage i keramik

Klassisk juletromme som fyrfadsstage i keramik

49,00 DKK

En helt særlig og sød fyrfadsstage med den klassiske og nostalgiske tromme, som typisk også hænger på mange danske juletræer. Stagen vil give masser af julestemning på det veldækkede julebord, stuebordet eller i vindueskarmen.

Jul og krige går måske ikke godt sammen, men nationale strømninger i årene omkring 1864 er bla. skyld i, at julepynten har fået et vist militært islæt. Mange af de nationalistiske nationalistiske hentydninger på træet stammer fra 1800-tallets slutning. Det gælder pynt med militær anknytning og pynt i nationale farver. Også trommer, trompeter og dannebrogsflag kan siges at høre til i denne gruppe.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37775
Periode: Nyere tid
Materiale: Keramik

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.