Lav din egen Pretzel kringle - kageudstikker

Her får du en rigtig fin kageudstikker i rustfrit stål, så du kan lave dine egne Pretzel-kringler eller andre gode småkager, som skal have den fine kringleform. Som du kan se på billedet, så kommer udstikkeren i en fin lille æske, hviklet også gør den velegnet som en lille sjov ting til gavekalenderen.

En Pretzel en en slags kringleformet snack fremstillet af hvedemel og gær, og drysset med groft salt. Kringlen bliver kortvarigt dyppet i en natronlud før bagning, hvilket frembringer den karakteriske lysebrune farve og den helt særlige smag á la saltstænger.

Kageudstikkeren har vi hjemtaget i anledning af vores store flotte særudstilling om Tysklands historie. Udstillingen kan du se frem til og med 1. marts 2020.

Materiale: Rustfrit stål, plastik og æske i kraftig karton
Mål (BxH) i cm: Udstikker:6,5 x 4,5 Æske: 7 x 4,5 x 5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.