Lille bamse med halstørklæde til ophæng

Sød lille bamse med strikket halstørklæde i julefarver. Bamsen findes i 2 nuancer og har en fin guldsnor til ophæng. Perfekt som kalendergave, til pynt i hjemmet eller på træet.

Materiale: Stof
Mål (BxH) i cm: Ca. 6 x 8 cm

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.