Håndlavet julestjerne i strå med hvedeaks - 34 cm

Smuk og håndlavet julestjerne i strå. Stjernen er bundet med guldtråd og pyntet med fine hvedeaks, og den har en lille guldsnor, så den kan give lidt julestemning på døren eller i vinduet.

Traditionen med julepynt i strå stammer fra Sverige og kom til Danmark efter 2. verdenskrig.

Materiale: Strå
Mål (BxH) i cm: 34 cm

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.