• Håndlavet julesvamp i filtet uld til ophæng - Fair Trade
    Håndlavet julesvamp i filtet uld til ophæng - Fair Trade

Håndlavet julesvamp i filtet uld til ophæng - Fair Trade

29,00 DKK

Smukt håndlavet svamp til træet eller til at skabe dejlig julestemning i stuerne eller vinduerne, som du med den bedste samvittighed kan hænge op.

Når du køber pynten, er du samtidigt med til at støtte et Fair Trade projekt i Nepal. Her er det med til at skabe indtægt og en god tilværelse for de lokale kvinder og deres familier i et af verdens fattigste lande.håndlavet af nepalesiske kvinder.

Filten er lavet af 100% uld, som kommer fra New Zealand og er af højeste kvalitet. Ulden er meget slidstærkt, og der bliver ikke anvendt nogle former for affaldsuld. Ulden bliver farvet med farver, som er 100% AZO-fri.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40085
Periode: Nyere tid
Materiale: Filtet uld
Mål (BxH) i cm: 5 x 5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.