Håndlavet og flettet julehjerte i strå til ophæng

Sødt lille julehjerte, håndlavet i strå. Dette stråhjertet er bundet med rød tråd og har en rød ophængssnor, så den er lige til at hænge på træet, i vinduet eller måske om på halsen om en flaske. Hjertet er også en sød kalendergave idé.

Traditionen med julepynt udført i strå stammer fra Sverige, men vi har i Danmark for længst taget den til os.

Materiale: Strå
Mål (BxH) i cm: 8 x 6

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.