• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Halmbukke - æske med 12 stk.

Æske med tolv fine julebukke i halm og med rød snor. Hver buk er ca 4, 5 x 6 cm og lige til at hænge på juletræet eller måske i en juledekoration.

Oprindelig menes bukken at være en del af de hedenske symboler, brugt ved solhvervsfesterne. Senere blev det en tradition at unge mænd klædt ud i skind og med en gedebukkemaske eller et gedekranie, gik fra hus til hus, og lavede sjov og ballade, indtil de blev belønnet med godter.

Julebukken, som vi kender den her med de klassiske røde bånd, er en nyere og mere fredelig version og stammer fra Sverige.

OBS. Vær opmærksom på, at halmbukkene kommer i en grøn æske og ikke en rød som på billedet.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Materiale: Halm og bomuld
Mål (BxH) i cm: Én halmbuk ca. 5 cm. Æske: 17 x 3

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.