• Lakridskonfekt til juletræet
    Lakridskonfekt til juletræet

Lakridskonfekt til juletræet

25,00 DKK

Juletræsophæng udformet som lækre stykker lakridskonfekt. Hvor mange gange kan du gå rundt om træet, inden du forsøger at hapse et stykke?

Farve, form og tekstur fortæller, at her har vi et stykke lakridskonfekt, der bare hænger og venter på at blive spist. Men det er faktisk et stenhårdt materiale formet som konfekt, men det kan absolut ikke spises.

Lakridskonfekt (den spiselige slags) blev opfundet i Sheffield, England i slutningen af 1800-tallet. I dag er det en populær form for konfekture i store dele af verden - og bestemt ikke kun i juletiden. Lakridskonfekt består i overvejende grad af sukker, sød lakrids og kokos. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33302
Periode: Nyere tid
Mål (BxH) i cm: Ca. 5 x 5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer