• Ølkrus med masser af skum - ophæng
    Ølkrus med masser af skum - ophæng

Ølkrus med masser af skum - ophæng

59,00 DKK

Skulle det være et stort glas velskænket fadøl med masser af det gode skum ... til juletræet? Sjov og anderledes julepynt, som vi har hjemtaget i anledning af vores store flotte særudstilling om Tysklands historie. Udstillingen kan du se frem til og med 1. marts 2020.

Bayerns hovedstad München er en af de byer, der bliver forbundet allermest med ølhaller, og næsten hvert bryggeri i byen driver en ølhal, eller en 'bierhalle'. Den største af dem 'Mathäservar' var på ca. 5.000 sæder nær München Hauptbahnhof, den er så siden blevet omdannet til en biograf.

En rigtig god og sjov gaveide til øl-entuisiasten ...

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37562
Periode: Nyere tid
Materiale: Glas
Mål (BxH) i cm: 6,5 x 9 (uden snor)

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.