Topstjerne i strå til det lille juletræ

Rigtig fin og håndlavet julestjerne i strå, bundet med guldtråd til dit juletræ. Juletræstoppen måler 21,5 cm.

Udover julestjernen som er en velkendt tradition på toppen af juletræet, har man også tidligere pyntet trætoppen med både engle, nisser, englespil og de såkaldte julespyd udformet i farvet glas.

Traditionen med julepynt i strå stammer fra Sverige og kom til Danmark efter 2. verdenskrig.

Materiale: Strå
Mål (BxH) i cm: 21,5 cm (Stjerne 18 cm)

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.