• Kryddersnaps - 8 forskellige dobbeltkort med kuvert i kortmappe
    Kryddersnaps - 8 forskellige dobbeltkort med kuvert i kortmappe

Kryddersnaps - 8 forskellige dobbeltkort med kuvert i kortmappe

69,00 DKK

En serie meget smukke dobbeltkort i en fin flødehvid og glat kartonkvalitet med otte forskellige malede motiver af planter, der kan anvendes til kryddersnaps. Bag på kortet får du en opskrift, der passer til kortets motiv. Der er Slåen, almindelig Røn, Skovmærke, Rynket Rose, Havtorn, Mosepors, Hyld og Prikbladet Perikon.

Susanne Weitemeyer er illustratoren bag de fine kort. Hun er uddannet på Danmarks Designskole i København og har siden 1975 illustreret en lang række naturhåndbøger, bl.a. 'Havets dyr og planter' og senest 'Træer og buske' udgivet af Gyldendal. Endvidere har hun illustreret bøger, pjecer og informationsmateriale for Skov og Naturstyrelsen. 

Alle kortene ligger i en fin kortmappe, hvilket også gør den ideel som en lille vært- eller værtindegave.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30579
Mål (BxH) i cm: Kortmappe: 12 x 17 Dobbeltkort: 10,5 x 15
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.