Vikingernes mad - 8 forskellige dobbeltkort med kuvert i kortmappe

Vikingernes mad … det oprindelige nordiske køkken. I vikingetiden blev måltiderne fortrinsvis tilberedt over åbne ildsteder eller i lerovne. De fleste af råvarerne dyrkede vikingerne selv, og de gik på jagt, fiskede og indsamlede naturens planter og frugter.

Tegneren Peter Nielsen har med sin fine streg og sarte akvareltoner, fanget råvarer og stemning, så præcist, at man føler sig hensat til vikingernes vilde køkken.

På bagsiden af hvert dobbeltkort er opskriften på retten inkluderet og der medfølger naturligvis kuverter.
Alle kortene ligger i en fin kortmappe, hvilket også gør den ideel som en lille vært- eller værtindegave.